Menu
EUR
Waarom een geluidsdemo onmisbaar is bij jouw volgende aankoop!

Waarom een geluidsdemo onmisbaar is bij jouw volgende aankoop!

Door: Lars Beerda Reacties: 0

“Ervaar geluid zoals het bedoeld is!”

In de muziekwereld is het absoluut geen geheim dat je geluid het beste ervaart in persoon. Maar daarbij snappen wij ook dat het lastig is om te beginnen met de zoektocht naar de juiste speakerset voor jouw DJ set, want hoe kom je er nou achter welke geluidsset het beste bij jou past? Wij hebben het antwoord: boek een geluidsdemo in onze showroom! Wij bij Dutch DJ Equipment hebben een breed assortiment aan speakers om te testen en de kennis om mee te denken in jouw zoektocht naar dé perfecte set speakers!

Wat is een geluidsdemo?

Een geluidsdemo is in principe vrij zelfomvattend: het is een demonstratie van geluid. Toch is het meer dan een simpele demonstratie, want geluid is een zintuig en daarmee dus een ervaring. Het is dus ontzettend belangrijk om de beste ervaringen te bieden naast jouw DJ booth. In onze showroom is een demoruimte met de nieuwste geluidssets van onder andere JBL, QSC en LD Systems, van goedkopere lijnen tot duurdere sets. Al deze speakers, subwoofers en toppen zijn aangesloten op onze mixer, die weer gekoppeld is aan demo's met tidal of jouw eigen muziekbron, zodat jij zelf kunt bepalen welke nummers jij wilt testen. Of je nu een DJ bent die EDM draait, een live band hebt of een andere muziekstijl prefereert, ons team kan je tijdens een demo goed adviseren over welk merk en model het beste bij jouw stijl past.

 

Formule Geluidsdemo's Dutch DJ Equipment

 

Ervaar met eigen oren

Elk speakermerk heeft natuurlijk zijn eigen "signature sound". JBL staat bekend om zijn krachtige bas, QSC om zijn heldere mids en highs, en LD Systems om zijn veelzijdigheid en betaalbaarheid. Deze verschillen kun je het beste ervaren door ze zelf te beluisteren, want online kopen heeft vaak als nadeel dat je niet zeker weet hoe de speaker zal klinken in vergelijking met alternatieven. Een demo in onze showroom geeft je de kans om de speakers te horen in een omgeving die lijkt op waar jij ze gaat gebruiken. Dit helpt je te begrijpen hoe een speaker presteert, ook in vergelijking met een alternatief, en geeft je een realistisch beeld van de geluidsprestaties.

Wie speakers wil horen, moet ook voelen

Zoals eerder al genoemd, is geluid een zintuig, en daarmee dus een ervaring. Wij snappen echter dat geluid niet het enige zintuig is dat betrokken is bij de zoektocht naar nieuwe speakers. Het gewicht van een speaker speelt vaak ook een rol. Is het makkelijk te vervoeren? Is de speaker beetje te tillen? In onze demoroom kun je zelf voelen en testen hoe stevig onze speakers zijn gebouwd, want online voelen is best lastig. 

Neem bijvoorbeeld de LD Systems ICOA en Stinger; De LD ICOA heeft een plastic behuizing, en is daarmee lichter en gemakkelijker te transporteren, en de Stinger, met een houten behuizing, is wat robuuster en klinkt daardoor ook warmer. En vergelijk deze speakers eens met de JBL EON, want JBL is een merk dat bekend staat in Nederland om de stevige bouw. Deze toppers vergelijken gaat eigenlijk nooit goed als je dit online doet, dus boek daarom vandaag nog een audio demo bij ons en kom zelf eens voelen en ervaren.

Wie moet voelen, moet zien

Het is toch best belangrijk, de uitstraling van je DJ setup. De visuele ervaring van speakers is voor een cliënt bijna net zo belangrijk als het geluid, want jouw DJ booth moet er wel gewoon strak uit zien. Door de speakers in onze showroom in persoon te kunnen bekijken, krijg je een beter idee van hun design en hoe ze bij jouw apparatuur passen. Dit voorkomt eventuele teleurstellingen die kunnen ontstaan bij online aankopen waar het product er anders uitziet dan verwacht en jouw nieuwe speakers bijvoorbeeld niet passen bij jouw DJ meubel. Zo zorg je ervoor dat je DJ setup niet alleen goed klinkt, maar er ook professioneel uitziet, wat bijdraagt aan een indrukwekkende show en een goede ervaring.

 

Showroom Dutch DJ Equipment

 

Ervaar nu onze speakers in de showroom

Plan snel een moment om een geluidsdemo in onze showroom te ervaren, want onze agenda vult zich snel! Onze medewerkers zijn zelf DJ’s en artiesten en helpen je graag bij het vinden van de perfecte setup voor jouw optredens en evenementen. Wij weten goed welke apparatuur het beste past bij jouw muziekstijl! Als exclusieve partner van topmerken zoals JBL, QSC en LD Systems bieden wij niet alleen de nieuwste producten, maar ook persoonlijk advies. Bovendien hebben wij naast demonstraties ook regelmatig workshops in onze showroom, waar je van onze experts kunt leren, de nieuwste DJ apparatuur kunt testen en je skills kunt verbeteren. Geluid ervaar je nou eenmaal het beste in persoon!

Zijn wij nog iets vergeten, of deel jij graag je mening over deze ervaringen? Schrijf vooral dan een review in de comments, wij lezen ze graag door!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »