Menu
EUR
Vergelijking tussen LD Systems: ANNY 10 en ANNY 8

Vergelijking tussen LD Systems: ANNY 10 en ANNY 8

Door: Lars Beerda Reacties: 0

Vergelijking tussen LD Systems: ANNY 10 en ANNY 8

“Kracht, draagbaarheid en pit in klein formaat!”

Eerder deze week introduceerde LD Systems de ANNY 8, het kleine zusje van de ANNY 10, zou kunnen noemen. Hoewel deze Bluetooth speaker wat kleiner in formaat is, levert ze een geluid dat makkelijk met de grotere jongens mee komt, en dat voor rond de €500! Maar wat zijn nu de verschillen tussen de ANNY 8 en de ANNY 10? Wij vergelijken ze vandaag!

Over De Nieuwe ANNY 8

De LD Systems ANNY 8 is de nieuwe parel onder de accu speakers. Ze is compact, draagbaar, stijlvol en heeft een geweldige geluidskwaliteit. Deze Bluetooth PA-speaker is perfect voor moderne muzikanten, organisatoren of èchte muziekliefhebbers. Met haar compacte formaat, maar toch groots geluid, en draadloze mogelijkheden heeft ze alles in huis wat je nodig hebt voor optredens, presentaties en evenementen. Combineer eenvoudige installatie, simpele interface en de lange batterijduur, en je hebt de ANNY 8. De ideale keuze voor iedereen die klein formaat en geluidskwaliteit belangrijk vindt.

Lees in de blog van gisteren meer over de ANNY 8 zelf!

Inhoud

LD Systems ANNY 8 & ANNY 10 vergelijking & review. Welke Bluetooth speaker is het beste?

Vandaag gaan wij dieper in op de twee modellen van de ANNY series, zetten wij ze tegenover elkaar en bekijken we de unieke features. Zo weet jij precies welke speaker het beste aansluit bij jouw situatie!

Ontwerp en design: Compact of kleiner

LD Systems ANNY 10: De ANNY 10 is ontworpen met kracht in klein formaat in gedachten. Voor een ingebouwde 10-inch woofer komt er uit dit model verrassend veel power, wat ideaal is voor grotere evenementen en optredens. Juist omdat haar formaat iets kleiner is dan vergelijkbare speakers, sla je steil achterover van haar geluidskwaliteit, dat zelfs voldoende is voor grotere ruimtes zoals feestzaal of een restaurant. Daarnaast heeft de ANNY 10 ingebouwde wielen en een uitschuifbare handgreep, zodat je haar makkelijk en snel verplaatsen kan. We zeggen niet voor niks Party ''anny-where''.

LD Systems ANNY 8: In vergelijking met de ANNY 10 is de ANNY 8 iets kleiner en lichter, vanwege de 8-inch woofer. Dit maakt het model, ook als je de lagere prijs meeneemt, weer ideaal voor kleinere evenementen. Met 1 druk op de knop heb je muziek. De nieuwe ANNY 8 komt ook in verschillende kleuren: zwart, wit, grijs en groen. ANNY 8 is bijvoorbeeld goed geschikt voor wat intieme concerten, kleinere DJ-booths, publieke sprekers of voor live muziek. En toch, ondanks haar kleine formaat doet de ANNY 8 nauwelijks onder voor zijn grotere zus als het gaat om geluidskwaliteit. Ook een sterke toevoeging aan de ANNY 8 een ''tilt-back'' heeft. Vanaf de grond is de anny 8 ook geweldig. Geen statief nodig.

Geluid: Kwaliteit en output

LD Systems ANNY 10: Met een output van 160 watt en haar 10 inch woofer, heeft de ANNY 10 absoluut voldoende bass geluid, en gecombineerd met de 180 graden tweeter maakt dat een vol en ontzettend krachtig geluid, wat je normaliter niet verwacht uit zo’n formaat speaker. 

LD Systems ANNY 8: eveneens 160 watt maar met een 8 inch woofer. Dit is ook meer dan voldoende voor kleinere locaties, buitenruimtes of zelfs op straat. De kleinere woofer betekent echter wel dat de ANNY 8 iets minder geschikt is voor de grotere ruimtes, maar wij zijn erg te spreken over de hoge kwaliteit output die deze 8-inch speaker heeft. ANNY 8 verliest geen kwaliteit op hoge output, en de 180 degrees tweeter vult ruimtes met ontzettend helder geluid.

Connectiviteit: Bluetooth en veelzijdigheid

LD Systems ANNY 10: Alle speakers uit de ANNY-serie komen met Bluetooth, waardoor ze makkelijk kunnen worden gekoppeld aan je smartphone, tablet of laptop, ed. De ANNY 10 heeft hiernaast 10 ingangen en wat meer flexibiliteit voor andere apparaten en toebehoren zoals 2 microfoons, subwoofers en DJ-booths. Je hebt ook de optie om de ANNY 10 met 2 microfoons of headsets te laten leveren. 

LD Systems ANNY 8: Hoewel de ANNY 8 dezelfde Bluetooth-opties heeft, blinkt zij vooral uit door haar gebruiksgemak. Het compacte design maakt de speaker perfect voor onderweg. De draadloze functie maakt haar ideaal voor wisselende locaties, publieke sprekers en live zangers. Ook de ANNY 8 kan geleverd worden met asscesoires- 1 microfoon of headset. 

Prijs-kwaliteitverhouding: Hoeveel kost een ANNY?

LD Systems ANNY 10: De ANNY 10 heeft een iets hoger prijskaartje van €849,00 (op het moment van schrijven) inclusief BTW, maar voor deze prijs vind je niet snel een draadloze speaker van deze kwaliteit. ANNY 10 is wat ons betreft een parel onder de bluetooth boxen, en je hoort het verschil in kwaliteit met vergelijkbare speakers in deze prijscategorie direct. 

LD Systems ANNY 8: De ANNY 8 is net iets betaalbaarder binnen de serie en heeft, ondanks het kleinere formaat, ook een ongekende prijs-kwaliteitverhouding. Zoals eerder benoemd vinden wij deze speaker vooral voor kleinere optredens of evenementen goed geschikt, en ga je niet beter vinden voor een 8-inch speaker. Je krijgt dezelfde betrouwbaarheid en een vergelijkbare geluidskwaliteit als bij de ANNY 10, maar dan in een kleiner formaatje.

Voor wie zijn deze speakers ideaal?

LD Systems ANNY 10: Dit model is wat ons betreft het meest geschikt voor DJ's, live muzikanten, bands en organisatoren die optreden in grotere ruimtes. Door haar hoge geluidsoutput is de ANNY 10 ideaal wat beter geschikt voor grote ruimtes, zowel binnen als buiten.

LD Systems ANNY 8: De ANNY 8 is meer geschikt voor live zangers, straatmuzikanten, DJ's en bands die op zoek zijn naar een draagbare en makkelijk op te bouwen geluidsinstallatie. Vooral voor optredens of kleinschalige evenementen is dit model een mooie keuze.

Unieke punten van de ANNY-serie

  • Bluetooth: Je maakt eenvoudig via Bluetooth verbinding met je eigen apparaten voor draadloos streamen van muziek en audio.
  • Draagbaar: De ANNY series is licht in gewicht, dus makkelijk te vervoeren. De ANNY 8 is de lichtere optie van de twee, maar de ANNY 10 heeft ingebouwde wieljes zodat je haar rond kan rijden. 
  • Geluid: Ondanks de kleine afmetingen heeft de ANNY-serie ontzettend indrukwekkend geluid, waarbij de ANNY 10 het voortouw neemt op grotere evenementen, steelt de ANNY 8 vooral de show in kleinere ruimtes en in het openbaar.
  • Veel ingangen: De ANNY-serie is gebouwd met veel ingangen & poorten voor audio. Dit kan van live muziek, instrumenten, zang tot DJ-optredens betekenen!
  • Mobiel opladen: Is je mobiel bijna leeg? Geen probleem! De ANNY series heeft een USB-C aansluiting waarmee je telefoons en apparaten kunt opladen. 

Conclusie: Welke ANNY past bij jou?

Kiezen tussen de LD Systems ANNY 10 en ANNY 8 hangt af van je eigen behoeften, of het type evenementen dat je organiseert. Ben je op zoek naar een stevige PA-speaker voor grotere locaties? Dan is de ANNY 10 de beste keuze. Voor kleinere evenementen of beweegbare setups is de ANNY 8 weer een mooie optie. Een ding is in ieder geval zeker: met de ANNY ben je verzekerd van een indrukwekkende geluidskwaliteit! 

  • Als snelle opbouw en formaat belangrijk voor je zijn, is de ANNY 8 de beste keuze. Voor grotere ruimtes, kan je wel beter de ANNY 10 kiezen.
  • Als je op zoek bent naar een speaker waar je veel aansluitmogelijkheden op hebt, is de ANNY 10 absoluut de beste keuze. Voor eenvoudigere, snelle opstellingen is de ANNY 8 meer dan voldoende, en biedt overigens ook genoeg aansluitmogelijkheden.
  • Als budget een rol speelt,is de ANNY 8 wat je zoekt. Voor wie bereid is iets meer te investeren voor meer kracht en aansluitingen, heeft de ANNY 10 wel iets een betere prijs-prestatieverhouding.

Welke ANNY je ook kiest, beide modellen uit deze serie hebben een indrukwekkende, heldere geluidskwaliteit die je absoluut zal verrassen. ANNY is ideaal voor live artiesten, DJ's, bands en evenementenorganisatoren, maar ook voor persoonlijk gebruik of als muziekbox zijn deze speakers goed geschikt. Ze leveren een veel helderder geluid dan veel speakers met ingebouwde instellingen die bijvoorbeeld de mid-frequenties filteren voor een illusie op een "bass boost". Voor de prijs-kwaliteitverhouding vind je naar onze mening op dit moment nauwelijks een betere Bluetooth speaker dan de LD Systems ANNY’s.

LD Systems ANNY 8 & ANNY 10 in de Showroom van Dutch DJ Equipment, de Winkel Voor DJs in Nederland

Ben je na deze positieve review benieuwd geworden naar de ANNY's? Dan ben je van harte welkom om ze te komen beluisteren of bekijken in onze showroom in Wezep! Ons team staat de hele week voor je klaar om je te voorzien van advies, demonstraties en om je de nieuwste producten in de muziekwereld te laten zien. En natuurlijk is er altijd tijd voor een gezellig kopje koffie in onze showroom & winkel. We hopen je snel te zien!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »