Menu
EUR
Review: Beamz Blaze 1800 Rookmachine

Review: Beamz Blaze 1800 Rookmachine

Door: Lars Beerda Reacties: 0

Review: Beamz Blaze 1800 Rookmachine

“Een rookmachine die niet zomaar in rook zal opgaan!”

De meesten zullen het waarschijnlijk wel met ons eens zijn als wij zeggen dat een goede, professionele lichtshow niet compleet is zonder rookmachine. De Beamz Blaze 1800 zou dan wel eens precies kunnen zijn wat je nodig hebt! Bij ons in de webshop & showroom is dit een van de populairste rookmachines, en na zelf de Blaze 1800 in actie te hebben gezien, is het echt een krachtpatser voor evenementen.

In deze review nemen wij de belangrijkste eigenschappen van de Beamz Blaze 1800 door, onze persoonlijke ervaringen met dit product en waarom dit model misschien wel de ideale rookmachine voor jouw volgende evenement is!

Eerste Indruk

Het eerste dat opvalt bij een unboxing van de Beamz Blaze 1800, is de stevige bouw, iets wat belangrijk is bij dit soort apparaten. De machine voelt lekker stevig aan, wat betekent dat dit apparaat lang mee zou moeten gaan, ook bij intensief gebruik op evenementen. Het design is lekker strak en professioneel, en de LED’s rondom de rookuitgang geven het ook een redelijke high end look.

Wat wij vooral waarderen aan de Blaze 1800, zijn vele toepassingen die het product met zich meebrengt. Je kunt de machine zowel verticaal als horizontaal gebruiken, dus ook goed aan te sluiten bij een kleinere DJ Booth. Je kan de machine omhoog laten roken, of via de vloer. 

Rookproductie

De capaciteit van rook in de Beamz Blaze 1800 is absoluut indrukwekkend. Met de 1800W verwarmings unit is deze machine in staat om in korte tijd een flinke hoeveelheid rook te produceren om een zaal mee op te vullen. De Blaze 1800 maakt dikke, constante rookgolven, wat deze rookmachine dus perfect maakt voor grotere zalen zoals clubs, café’s of grote feesten.

LED Verlichting

Wat naar onze mening de Beamz Blaze 1800 onderscheidt van andere rookmachines, is de ingebouwde LED verlichting. De rookmachine komt met 24x 4W 4-in-1 LED lichten, wat dus een kleureffect in de rook geeft. Je kan spelen met de verschillende kleurenopties (rood, groen, blauw en amber), wat extra sfeer tijdens je liveshows geeft. 

Besturing

Een van de grote voordelen van de Beamz producten is de eenvoudige bediening, en daarin alle mogelijkheden. Je hebt keuze uit verschillende controle opties, wat de Blaze 1800 voor zowel beginners als professionals een geschikt product maakt.

  • LCD bedieningspaneel: Met het LCD display op de machine kun je snel instellingen aanpassen. Deze display is niet al te ingewikkeld en lekker gebruiksvriendelijk, waardoor je alle verschillende functies makkelijk kan vinden.
  • Afstandsbediening (bedraad): De Blaze 1800 wordt geleverd met een afstandsbediening (bedraad) waar een timerfunctie op zit. Hiermee kun je de hoeveelheid rook dus op afstand bedienen en aanpassen naar wens.
  • Afstandsbediening (draadloos): Voor meer vrijheid wordt er ook een draadloze afstandsbediening meegeleverd, wat vooral handig is als je de machine op een moeilijk bereikbare plek, of verder van je drive-in show hebt gezet
  • DMX besturing: De Blaze 1800 komt ook met ondersteuning voor DMX besturing, waarmee je de machine kunt aansluiten op een lichtshow. Met 8 DMX kanalen kun je rook & licht effecten synchroniseren met je lichtshow, wat vooral op kleinere zalen echt een verschil kan maken.

Capaciteit

De tank voor rookvloeistof heeft 2800 ml, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het bijvullen bij lange sets of feesten. Dit is een behoorlijk fijne optie, vooral voor DJ’s en LD’s die vooral druk zijn met de show, en niet te veel werk willen hebben aan de kleine technische puntjes van een setup. 

Geschikt voor Welke Evenementen?

Wij kunnen gerust zeggen dat de Beamz Blaze 1800 behoorlijk multi-inzetbaar is. Wij hebben deze rookmachine in verschillende zalen aan het werk gezien, en leverde altijd goede prestaties. De Blaze 1800 komt vooral goed tot zijn recht tijdens:

  • Clubs en DJ-optredens
  • Theaterproducties
  • Evenementen & bruiloften
  • Presentaties & demonstraties

Conclusie

Wij zijn ervan overtuigd dat de Beamz Blaze 1800 een mooie keuze is als je op zoek bent naar een rookmachine waar je niet te veel werk aan hebt om op te zetten, en altijd goede prestaties levert! De Blaze 1800 is een combinatie van dikke rook, gebruiksvriendelijkheid en LED verlichting maakt dit product echt een topper in ons assortiment, en vrij goedkoop voor de kwaliteit die je ontvangt.

Deze rookmachine is prima geschikt voor bijvoorbeeld DJs, evenementenorganisatoren, theaters of bruiloften, en levert altijd wat je verwacht van een rookmachine. Dankzij de 2800ml rookvloeistoftank en de makkelijke bediening kun je je volledig concentreren op lekker creatief bezig zijn- de Blaze 1800 de rest doet voor je!

Ben je na onze review nieuwsgierig naar de Beamz Blaze 180? Kom dan eens langs in onze showroom in Wezep, waar de machine ook te bewonderen is! Ook kan je de Beamz Blaze 1800 hier bestellen via onze webshop.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »