Menu
EUR
Reloop Mixtour PRO: Compact Formaat, Grote Prestaties!

Reloop Mixtour PRO: Compact Formaat, Grote Prestaties!

Door: Lars Beerda Reacties: 0

Reloop Mixtour PRO: Compact Formaat, Grote Prestaties!

“Compacte controller in formaat, maar groots in zijn prestaties.”

Je kent vast de naam Pioneer, Denon, of Numark, maar onder DJ’s is Reloop zeker ook geen onbekende. Reloop heeft een grote stap gemaakt in de wereld van compacte controllers op professioneel niveau met de Reloop Mixtour Pro. Ontworpen in samenwerking met legendarische DJ en producer Laidback Luke, heeft deze compacte DJ controller alles wat je nodig hebt om een indrukwekkende set neer te zetten. Of je nu in een club, op een festival of bij een kleinere DJ booth staat, deze controller is compact in formaat, maar groots in zijn prestaties.

Inhoud

Vandaag staat bij ons de Reloop Mixtour Pro in de spotlights, en wij gaan de volgende onderwerpen uitlichten:

  • Perfect in Combinatie met Djay Pro
  • Compact maar Krachtig
  • Innovatieve FX
  • Performance Pads die ècht Performen!
  • Draagbaar èn Duurzaam
  • Lekker Professionele Geluidskwaliteit
  • Online Tracks Streamen
  • Conclusie

Perfect in Combinatie met Djay Pro

De Mixtour PRO is ontworpen om gemakkelijk samen te werken met Algoriddim's bekroonde Djay Pro software. Zelfs het design van de controller is redelijk vergelijkbaar met de interface van deze software, als je goed kijkt. De integratie met Djay Pro maakt het mogelijk om alle functies van deze software gemakkelijk te gebruiken, en de controller is lekker overzichtelijk ingedeeld zodat alle verschillende opties snel te vinden zijn. Onze favoriete functie is de Neural Mix technologie, waarmee je de drums, instrumenten en vocalen van elke track in realtime kunt splitsen en effecten op kunt toepassen. Dit geeft DJ’s ontzettend veel nieuwe mix mogelijkheden, iets waar wij dus persoonlijk erg van houden.

 

Compact maar Krachtig

Ondanks haar kleine formaat biedt de Mixtour PRO ondersteuning voor 4-deck mixing. Ja, je leest het echt, 4 DECKS! Ontzettend handig als je op zoek bent naar een controller die je lekker snel kan inpluggen bij een drive-in show, bijvoorbeeld. De ingebouwde LED verlichte indicator geeft duidelijkheid aan welke decks spelen tijdens je sets, zodat je nooit per ongeluk de verkeerde play button aanraakt (want wees eerlijk, wij zijn hier allemaal wel eens schuldig aan geweest). De twee kanaalstrips zijn bewapend met elektrolytische bipolaire geluidsfilters (LPF/HPF), gain en een 3-bands EQ, dus vrijwel alles wat je zoekt in een professionele DJ controller, en geeft daarmee absoluut gezonde competitie aan topmerken als Pioneer en Denon.

Innovatieve FX

De Mixtour PRO is ook een prachtig product voor de artiest die veel FX mogelijkheden nodig heeft in zijn setup. Deze controller kan bijvoorbeeld effecten in burst activeren via de FX Hold modus of continu via de FX On modus. Met de grote elektrolytische Dry/Wet-controller kun je het effectniveau ontzettend nauwkeurig regelen, terwijl de FX On LED's duidelijk weergeeft welke effecten op dat moment actief zijn. Erg fijn dus als je creatieve livesets draait, met veel unieke FX.

Performance Pads die ècht Performen!

Voor de creatieve muzikanten en performers onder ons hebben wij ook goed nieuws. De Mixtour PRO heeft namelijk 8 performance pads met ingebouwde RGB verlichting. Deze trigger pads ondersteunen alle functies die je in een professionele controller zoekt, waaronder de Laidback Luke signature features Hot Cue, Bounce Loop, Pitch Cue, Instant FX, Auto Loop, Sampler, Skip en Neural Mix technologie. Dit geeft de creatieve DJ's de vrijheid om hun sets op een unieke manier neer te zetten.

Hieronder legt Laidback Luke in een korte YouTube video uit wat deze controller zo uniek maakt:

 

Draagbaar èn Duurzaam

Reloop en Laidback Luke hebben de Mixtour PRO ontworpen met het oog op draagbaarheid en duurzaamheid. Hij is dus lekker licht, en niet zo snel stuk te krijgen! Het bovenpaneel, gemaakt van aluminium, met hoogglans acrylplaat inleg en grote antislipvoeten, zorgt voor een lekkere stevige basis terwijl het platte ontwerp en de krachtige functies bijdragen aan de duurzaamheid van deze controller. Daarnaast is de controller via de Djay Pro software te koppelen met smartphones, tablets en laptops door middel van het USB-C ontwerp, wat zorgt voor een mooie flexibele oplossing voor een DJ setup. Draaien vanaf je iPhone zal er zeker uniek uitzien, voor sommigen onder ons is het alleen niet de leesbril vergeten! 

Lekker Professionele Geluidskwaliteit

Met haar ingebouwde 4x Out USB-geluidskaart en 24-bits D/A-converters van Cirrus Logic levert de Mixtour PRO de geluidskwaliteit met lage vertraging die je gewend bent van de pro’s. Dit maakt het mogelijk om zonder latentie geluid af te spelen, wel zo handig als je met precisie je tracks wil mixen.

Online Tracks Streamen

De Mixtour PRO ondersteunt Algoriddim’s DJ software Djay Pro op meerdere apparaten en biedt daarom ook toegang tot miljoenen tracks via online streamingdiensten zoals Tidal, SoundCloud, Beatport Streaming en Beatsource Streaming. Dit komt vooral goed van pas als je veel verzoekjes krijgt aan je booth en snel wil schakelen. Dit, gecombineerd met de plug-and-play functies, maakt de Mixtour PRO een multifunctionele en gebruiksvriendelijke keuze voor DJ's op vrijwel alle niveaus. Je plugt dit apparaat in op je DJ setup, en kan meteen spelen! 

Conclusie

De Reloop Mixtour PRO is een ontzettend mooie toevoeging in je DJ equipment, als je op zoek bent naar een compacte DJ controller die professionele prestaties kan leveren. Al is het geen Pioneer RX3, is dit nog steeds een ontzettend krachtige DJ controller. Simpel gezegd, de Mixtour PRO is geschikt voor DJ’s op elk niveau, en biedt alle tools die je nodig hebt om een strakke live set neer te zetten.

Niet precies wat je zoekt? Vrees dan niet! Wij hebben een showroom in Wezep waar de koffie altijd klaarstaat. Als verkoper van Reloop en nog veel meer topmerken bieden wij bij Dutch DJ Equipment niet alleen de nieuwste producten aan, maar geven wij ook persoonlijk advies. Onze medewerkers zijn zelf DJ’s en artiesten, en hebben daarom diepgaande kennis van DJ apparatuur. Wij helpen je graag een setup te vinden die het beste past bij jouw wensen. Bovendien hebben wij demonstraties en workshops in onze showroom, waar je van onze experts kunt leren of zelf apparatuur kunt testen. Geluid beleef je het beste in het echt, dus kom vooral een keertje langs!

Onder de indruk van deze krachtpantser? Laat dan vooral een review achter, wij lezen graag jullie mening over de nieuwe Reloop Mixtour PRO! 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »