Menu
EUR
Halloween kortingsdeals 24 t/m 31 oktober! Tot wel 40% korting! Check snel onze griezelige deals in categorieën Halloween deals!
Onze Halloween Korting & Giveaway!

Onze Halloween Korting & Giveaway!

Door: Lars Beerda Reacties: 0

Onze Halloween Korting & Giveaway!

Een week met griezelig veel voordeel! 

De herfst brengt niet alleen vallende bladeren en koud weer met zich mee, maar ook het griezeligste feest van het jaar: Halloween! Voor professionele DJ's en entertainers is dit vaak een drukke periode vanwege alle themafeesten van dit seizoen, en dat weten wij als geen ander. Bij Dutch DJ Equipment vallen deze herfst daarom niet alleen de bladeren van de boom, maar ook Halloween Korting en een Giveaway!

Lees snel verder waar jij deze Halloween korting op kan scoren, en leer hoe je tijdens onze Halloween sale ook een gratis product kan winnen via onze winactie! 

Griezelige Kortingen op Topmerken!

Vanaf 24 oktober tot en met 31 oktober kun je bij ons profiteren van een griezelige 5% a 40% korting op een aantal van onze populairste producten! Deze sale is bedacht om de drukke DJ’s en technici tijdens het Halloween seizoen een handje te kunnen helpen, want er is al genoeg om je bang over te maken in zo’n drukke periode. Op alle JBL IRX ONE speakers, JBL EON ONE speakers, LD SYSTEMS DAVE series, DAP NRG series, alle Beamz Accuspots en rookmachines (onder €300) geldt vanaf morgen een griezelige 5% a 40% korting!

JBL: IRX ONE & JBL EON ONE

Als premium dealer van JBL, weten wij als geen ander wat de kracht van hun speakers inhoudt. Met de JBL IRX ONE en de JBL EON ONE speakers weet je zeker dat geluid overal goed klinkt, met name EDM vanwege de krachtige lows. Wellicht wel dé perfecte match om naast je DJ booth te zetten tijdens je Halloween gigs?

Met de IRX ONE krijg je een gebruiksvriendelijk en lichtgewicht PA-systeem dat in minutenwerk opgezet kan worden. De speakers komen ook met Bluetooth, waardoor je draadloos muziek kan streamen met de beste geluidskwaliteit, zelfs bij hogere volumes.

De EON ONE is ook een parel van JBL, met een dikke subwoofer met een enge diepe en strakke bass- goed geschikt voor Halloween dus! De speakers hebben ook een ingebouwde zes-kanaals mixer om microfoons en instrumenten op te aansluiten.

LD Systems: DAVE Series

De LD Systems DAVE series is een mooie keuze voor DJ's die een geluidsset zoeken zonder in te leveren op de kwaliteit. Met hun compacte design zijn de luidsprekers van de DAVE series makkelijk te vervoeren, maar wat komt in klein formaat kan nog steeds erg spannend klinken! Tijdens Halloween 2024 kun je deze speakers serie nu met een spookachtige korting aanschaffen, dus check snel of deze speakers jouw nieuwe drive-in show speakers worden!

DAP: NRG Series

Wat is een Halloweenfeest zonder een goede geluidsset? Geen goed feest natuurlijk! DAP begrijpt dit als geen ander en daarom bieden wij deze periode 5% korting op de volledige NRG serie van DAP. In onze ervaring sneuvelen er tijdens Halloween-feesten vaak wel wat glazen, dus is het best  belangrijk dat een speakerset tegen een stootje kan. De stevige & robuuste bouw van de DAP NRG is hiervoor een prima keuze, en wees niet bang- het geluid is ook nog eens top!

Beamz: Accuspots en Rookmachines

Een enge sfeer creëren tijdens Halloween doe je natuurlijk met de rook- en lichteffecten van Beamz! De Beamz Accuspots en rookmachines onder de €300 staan deze periode in de spotlights, en een mooie 5% goedkoper dan normaal.

Neem de populaire Beamz Blaze 1800 rookmachine bijvoorbeeld, die ook bij ons in de showroom te bewonderen is. Deze hazer zorgt voor een lekker dikke mist die elk licht extra sfeervol maakt. Combineer dit met een Beamz BBP54, en je krijgt een (serial) killer combinatie van een lichtshow en rook voor de beste Halloween sfeer, en zonder kabels!

Halloween Giveaway: Maak Kans op een Gratis Product!

Maarrrr… dat is nog niet alles! Wij gaan tijdens Halloween een exclusief product weggeven aan één van onze klanten. Dit is dé kans om een gratis DJ product te winnen – kan jij al raden welke wij gaan weggeven tijdens Halloween? Wij maken het in de loop van deze week bekend. 

Wil je meedoen? Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven voor onze Halloween Giveaway. Houd onze website en social media in de gaten om erachter te komen welk product wij weggeven, want dit is een kans die je niet wilt missen!

Hoe Haal Je Het Meeste Uit Deze Halloween Sale?

Nu je volledig op de hoogte bent van onze uitverkoop, is het ook een moment om eens na te denken of er nog andere benodigdheden zijn die je wellicht mist in je setup. Overweeg bijvoorbeeld eens om een back-up setje XLR-kabels aan te schaffen, een paar microfoons in te kopen, custom beschermhoezen voor je speakers te bestellen of rookvloeistof te halen! Zo ben je altijd goed voorbereid op je volgende optreden, waardoor je met een gerust hart je boeking tegemoet kan gaan- toch wat relaxter draaien.

FAQ over de Halloween Sale & Giveaway

Hieronder vind je nog enkele veelgestelde vragen over onze Halloween actie:

Wanneer gaat de Halloween korting van start?

Onze Halloween-korting start op 24 oktober en loopt tot 31 oktober. Het duurt maar een kort weekje, dus wees er snel bij!

Welke producten vallen onder de Halloween sale?

De producten die onder onze griezelige kortingsweek vallen zijn:

  • JBL IRX ONE en EON ONE speakers
  • LD Systems DAVE series en Maui 11 en 28 G2
  • DAP NRG series
  • Beamz Accuspots
  • Selectie Rookmachines

Hoe doe ik mee aan de Halloween giveaway?

Inschrijven voor de giveaway kost je nog geen minuut. Klik op deze link en schrijf je snel in op onze nieuwsbrief, en kijk onze voorwaarden. 

Zijn er beperkingen op de korting?

Ja, de korting geldt alleen voor de genoemde producten en zolang de voorraad strekt. Bestellingen moeten geplaatst worden tussen 24 en 31 oktober, anders geldt de originele prijs.

Onze Showroom

Je bent van harte welkom in onze winkel en showroom in Wezep om deze producten te bekijken, aan te raken, te horen en uit te proberen! Onze medewerkers zijn zelf ook DJ’s en artiesten, met veel kennis van DJ apparatuur, en wij kunnen je helpen bij het vinden van de ideale setup voor jou! Daarnaast organiseren we demonstraties en workshops in onze showroom, waar je van onze experts kunt leren of zelf de apparatuur kan testen.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »