Menu
EUR
NIEUW: LD Systems ANNY 8 Accu Speaker

NIEUW: LD Systems ANNY 8 Accu Speaker

Door: Lars Beerda Reacties: 0

NIEUW: LD Systems ANNY 8 Accu Speaker! 

“Bewijs dat groots geluid ook in klein formaat kan zitten”

Wij waren al razend enthousiast in onze review over de LD Systems ANNY 10 accu speaker, die ons eerder dit jaar al omver blies met haar geluidskwaliteit in haar compacte formaat.. Maar deze week verraste LD Systems ons opnieuw met de lancering van haar “kleine zusje”; de LD Systems ANNY 8! Dit kleinere model accu speaker doet absoluut niet onder aan de ANNY kwaliteit, en komt in een nog draagbaarder formaat. Deze speaker heeft een 8-inch woofer, 5-kanaals mixer en draadloze functies is de ANNY 8 perfect voor wie moeiteloos mobiliteit en professioneel geluid wil combineren. Ontdek waarom dit model de nieuwe favoriet wordt voor mobiele audio-oplossingen.

Inhoudsopgave

  1. Wat is de LD Systems ANNY 8?
  2. Belangrijkste functies van de ANNY 8
  3. Waar kun je de ANNY 8 voor gebruiken?
  4. Hoe verschilt de ANNY 8 van andere PA-speakers?
  5. Hoe werkt de ANNY 8?
  6. Waarom kiezen voor de ANNY 8?
  7. Conclusie

LD Systems ANNY 8 Accu Speaker - Draagbare PA-luidspreker beschikbaar bij Dutch DJ Equipment. Reddot Award-winnaar 2024.

Wat is de LD Systems ANNY 8?

De LD Systems ANNY 8 is een PA-speaker die werkt op een accu, in een formaat dat makkelijk overal mee te nemen is. De speaker is vooral handig bij liveoptredens, presentaties of kleine evenementen, vanwege de 180 graden technologie, die een helder en stabiel geluid geven vanuit elke hoek. De batterij van 11 uur en bluetooth combinatie maakt de luidspreker lekker mobiel, dus ook voor een feestje of recreatieve doeleinden is deze speaker een topper.

Belangrijkste functies van de ANNY 8

  • 8-inch woofer en 1-inch tweeter: De ANNY 8 heeft een ontzettend gebalanceerd geluid, heldere highs en voor een 8” ook verrassend veel bass, en klinkt over een 180 graden veld stabiel en strak. 
  • Verschillende hoeken: Je kan de ANNY rechtop zetten, maar het design komt ook met een optie om de speaker te kantelen naar boven toe, zodat je muziek uit verschillende hoeken kan beluisteren! De speaker komt naar onze mening het allerbeste tot haar recht op een statief, iets van de muur verwijderd. 
  • 5-kanaals mixer: Hiermee kun je meerdere audio-apparaten aansluiten op de speaker, plus naar je eigen smaak mixen. 
  • Bluetooth 5.0: De ANNY 8 heeft een draadloze verbinding om muziek of audio vanaf een smartphone te kunnen streamen. 
  • Draadloze microfoon: ANNY heeft een mic aansluiting, wat perfect is voor presentaties of optredens zonder kabels.
  • 11 uur batterijduur: Mocht je mobiliteit belangrijk vinden, heb je aan ANNY 8 tot 11 uur lang plezier, met haar duurzame accu. 
  • USB-C: Telefoon bijna leeg? Geen probleem. Je kan ‘m aan de ANNY 8 aansluiten met een USB-C poort. Zo kan je nog langer luisteren!
  • Compact formaat: Het lichte ontwerp maakt de ANNY 8 gemakkelijk mee te nemen naar verschillende locaties.

Waar kun je de ANNY 8 voor gebruiken?

Zoals je ziet is de LD Systems ANNY 8 een lekker veelzijdige luidspreker, maar voor welke gelegenheden kan je haar het beste gebruiken? 

  • Live optredens: ANNY is ideaal voor de muzikanten die vaak onderweg zijn en snel willen opbouwen. Ook op straat is deze luidspreker gemakkelijk neer te zetten. 
  • Presentaties: ANNY is ook perfect voor publieke sprekers die duidelijk en helder geluid willen, en niet constant met kabels willen knoeien.
  • Outdoor evenementen: ANNY is zelfs geschikt voor kleine festivals, outdoor evenementen, markten, of bijvoorbeeld sportevenementen waar een draagbare speaker met lange batterij bij nodig is.
  • Privé-evenementen: Van bruiloften, tuinfeesten tot privéfeesten, de ANNY 8 is ook een goede match voor eigen evenementen en feesten.

Hoe verschilt de ANNY 8 van andere PA-speakers?

  1. Draagbaarheid: In vergelijking met de grotere PA-systemen, heeft de ANNY 8 een mooie balans tussen het formaat en de kracht. Wij merken dat veel concurrerende speakers minder compact zijn of moeilijker aan te sluiten zijn. De ANNY 8 is makkelijk op te zetten en direct klaar om te spelen.
  2. Draadloos: Niet alle PA-systemen hebben de draadloze mogelijkheden die ANNY heeft. Met Bluetooth en draadloze microfoon ondersteuning is ANNY super veelzijdig, en overal mee naar toe te nemen.
  3. Eenvoudig te bedienen: Sommige PA-speakers kunnen best ingewikkeld zijn in hun gebruik, maar daar zal je bij ANNY 8 geen last van hebben. Zij komt met een simpele interface en een ingebouwde mixer en EQ presets voor gebruiksgemak.
  4. Prijs-kwaliteitverhouding: Voor haar prijs biedt de ANNY 8 premium mogelijkheden die normaal gesproken in de duurdere modellen zitten, zoals een draadloze mic aansluiting en USB-C laadopties. Al is de ANNY-series van LD Systems betaalbaar, of zelfs goedkoop in vergelijking met andere accu-speakers.

Hoe werkt de ANNY 8?

  1. Opladen: De ANNY 8 kan je opladen met USB-C poort, lekker universeel opladen dus. Het duurt ongeveer 6 uur voordat de batterij is opgeladen, en hij gaat zo’n 11 uur mee. 
  2. Bluetooth verbinden: Zet de speaker aan en koppel je apparaat via Bluetooth. Nu kan je beginnen met streamen van muziek of audio vanaf je telefoon of laptop.
  3. Mixer: Je kan microfoons, instrumenten of andere audio apparaten aan via de 5-kanaals mixer. Pas het volume en de EQ instellingen aan voor het beste geluid.
  4. Plaatsing: Positioneer de speaker op een goede hoogte en afstand van je publiek om de beste geluidsverspreiding te garanderen. Wij raden je aan om de beste hoeken van ANNY eerst uit te testen.

Meer weten? Bekijk hier de productvideo van LD Systems zelf:

Waarom kiezen voor de ANNY 8?

De LD ANNY 8 is perfect voor muzikanten, public speakers en organisatoren die op zoek zijn naar een niet-al-te-grote, draagbare PA-speaker met een goede geluidskwaliteit. Hier zijn nog een aantal redenen waarom de ANNY 8 ons opvalt:

  • Gebruiksvriendelijkheid: Met haar simpele bediening, Bluetooth-koppeling en eenvoudige mixer, kan iedereen de ANNY 8 gebruiken zonder enige moeite.
  • Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Door de lange batterijduur van 11 uur, kan je evenementen organiseren zonder je zorgen te maken over stroom, en zelfs flexibel bewegen naar andere locaties. 
  • Goed geluid: Ondanks haar kleine formaat, heeft de ANNY 8 een geluid waar je u tegen zegt. ANNY is hiermee dus geschikt voor erg veel verschillende soorten evenementen.
  • Veelzijdig: ANNY 8 is een goede speaker voor muzikanten, DJs, spreker of organisator bij evenementen, omdat deze speaker gebouwd is met de wensen van al deze groepen in gedachten. 

Conclusie

De LD Systems ANNY 8 is de nieuwe parel onder de accu speakers! Ze is compact, draagbaar, stijlvol en heeft een geweldige geluidskwaliteit. Deze Bluetooth PA-speaker is perfect voor moderne muzikanten, organisatoren of èchte muziekliefhebbers. Met haar compacte formaat, maar toch groots geluid, en draadloze mogelijkheden heeft ze alles in huis wat je nodig hebt voor optredens, presentaties en evenementen. Combineer eenvoudige installatie, simpele interface en de lange batterijduur, en je hebt de ANNY 8. De ideale keuze voor iedereen die klein formaat en geluidskwaliteit belangrijk vindt.

Mocht je LD Systems ANNY-serie in persoon willen bewonderen, kan je altijd langskomen in onze winkel en showroom in Wezep! 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »