Menu
EUR
LD Systems Anny!

LD Systems Anny!

Door: Lars Beerda Reacties: 0

Maak kennis met ANNY van LD Systems!

“Een spontane meid met een unieke signature sound!”

Wie is ANNY?

Als je de naam Anny hoort, denk je waarschijnlijk aan de musical, een kennis of misschien wel je huisdier. Maar een speaker? Nee toch? LD Systems heeft hier verandering in gebracht. Voortaan, als je de naam ANNY hoort, denk je aan deze indrukwekkende draadloze schoonheid: de LD Systems ANNY 10 accu speaker!

 

De toekomst van drive-in shows

Dutch DJ Equipment is een van de eerste die de LD Systems ANNY mocht verwelkomen in het assortiment. Uiteraard moesten wij de LD Systems ANNY direct even testen, en wij waren na de eerste klank meteen versteld van de kwaliteit die deze speaker levert. En het mooiste; je kan de LD Systems ANNY combineren! Koppel draadloos 2x Anny 10 met True Wireless stereo. Zij kan weleens de toekomst zijn van draadloze drive-in shows, aangezien alles op een krachtige accu werkt.

Stel je even voor: je staat op een drive-in show, de DJ booth staat klaar omringd met enthousiaste bezoekers. De muziek staat op vol volume, voetjes van de vloer, en alles draait op de LD Systems ANNY 10. Geen gedoe met kabels of stroompunten;de LD Systems ANNY levert geluid van ontzettend hoge kwaliteit, ongeacht de locatie. Simpel, toch?

Hoe doet de ANNY het in vergelijking met andere LD Systems producten

LD Systems staat bekend om warme en betrouwbare audioapparatuur. Neem de LD Systems Maui bijvoorbeeld, deze biedt een indrukwekkende geluidskwaliteit en is ideaal voor grotere evenementen. Echter, de ANNY speaker is een stuk compacter, mobieler, en lichter, waardoor het een geweldige keuze is voor DJ’s die vaak onderweg zijn.

De LD Systems Curv is een andere favoriet in onze reviews, vooral voor vaste sets. De Curv staat bekend om zijn uitgebreide ontwerp en krachtig geluid. Toch overtreft ANNY de Curv op het gebied van draagbaarheid en gebruiksgemak, dankzij de ingebouwde accu en het lichte gewicht. Je levert wat geluidskwaliteit in, maar nog niet zo gek veel. ANNY is wat ons betreft de beste optie wanneer snelle opbouw van belang is.

Wat maakt de ANNY van LD Systems zo uniek?

Wat maakt de ANNY 10 nou zo bijzonder? We sommen al haar kenmerken even gemakkelijk voor jou op:

  • ANNY heeft een accu met pit: ANNY werkt volledig op accu, wat betekent dat je geen hoofdpijn meer krijgt over stroombronnen en bekabeling. De accuduur is 25 uur, dat betekent dus lekker lange setjes.
  • ANNY is compact en draagbaar: Het lichte en compacte ontwerp maakt ANNY gemakkelijk te transporteren en op te bouwen, perfect voor DJ's die vaak onderweg zijn.
  • ANNY klinkt uitstekend: ANNY levert een indrukwekkend helder geluid met verrassend diepe bass en hoge tonen, ideaal voor elk type evenement.
  • ANNY is gebruiksvriendelijk: Met eenvoudige bediening en snel op te stellen is ANNY heel gebruiksvriendelijk en tijdbesparend.
  • ANNY kan verrassend veel: De geïntegreerde 6-kanaals mixer, 3-bands EQ, en effecten zoals reverb en delay bieden ontzettend veel mogelijkheden voor jouw sets.
  • ANNY heeft Bluetooth: Stream draadloos je muziek in hoge kwaliteit dankzij Bluetooth 5.0 met AAC codec, of gebruik de True Wireless Stereo (TWS) functie om meerdere ANNY 10 luidsprekers te koppelen voor stereogeluid.
  • Anny biedt True Wireless Stereo: koppel draadloos 2 Anny's aan elkaar. Geen gedoe met kabels. Subliem stereo geluid.
  • ANNY haar aansluitmogelijkheden: ANNY heeft twee microfoon & lijn combo-ingangen, een stereo kanaal met 3,5 mm jack (AUX) en RCA ingangen, en daarnaast ook nog een USB-C-poort voor het opladen van je mobiele apparaten! 
  • ANNY kan tegen een stootje: Dankzij haar robuuste bouw, ingebouwde wielen en uitschuifbare handgreep is ANNY duurzaam en gemakkelijk overal naar toe te vervoeren.

ANNY houdt van accessoires

Wist je dat ANNY ook van accessoires houdt? Zo komt ANNY zowel met microfoon, clip-on headsets en meer! Mocht je ANNY met accessoires wel interessant vinden, dan vind je hieronder een overzicht van in welke varianten je haar allemaal kunt verwachten:

  • ANNY 10 HDD: Met draadloze handheld microfoon
  • ANNY 10 HBH: Met headset en bodypack + draadloze microfoon
  • ANNY 10 BHP: Met headset en bodypack
  • Bescherm haar tijdens transport met een PC cover.

LD Systems ANNY in onze showroom

Geluid ervaar je toch het beste in persoon. Kom eens langs in onze showroom en ontmoet ANNY een keer in levende lijve! Laat je verrassen door haar krachtige geluid en de veelzijdigheid. ANNY is absoluut indrukwekkend. 

Als exclusieve partner van LD Systems bieden wij niet alleen de nieuwste producten, maar ook persoonlijk advies. Onze medewerkers zijn zelf DJ’s en artiesten, en hebben dus diepgaande kennis van DJ apparatuur en kunnen jou helpen de perfecte setup te vinden. Bovendien hebben wij demonstraties en workshops in onze showroom, waar je van onze experts kunt leren, de nieuwste DJ apparatuur testen en je skills kunt verbeteren. 

Conclusie

LD Systems heeft met de ANNY 10 accu speaker absoluut een nieuwe standaard gezet in draagbare audioapparatuur. Dankzij haar indrukwekkende geluidskwaliteit, haar accuduur tot 25 uur lang en het gebruiksgemak is ANNY een perfecte voor DJ's of geluidstechnici. Bij Dutch DJ Equipment zijn we trots om een van de eersten te zijn die ANNY mogen aanbieden en een review over mogen schrijven. Bezoek onze showroom in Wezep en ontdek zelf waarom ANNY de toekomst van drive-in shows is!

Party Anny-where met de anny 10!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »