Menu
EUR
Halloween kortingsdeals 24 t/m 31 oktober! Tot wel 40% korting! Check snel onze griezelige deals in categorieën Halloween deals!
Giveaway: LD Systems ANNY 8 Speaker!

Giveaway: LD Systems ANNY 8 Speaker!

Door: Lars Beerda Reacties: 0

Giveaway: LD Systems ANNY 8 Speaker!

Win jij deze pittige dame?

We zijn jullie inmiddels al een tijdje aan het plagen met een nieuwe giveaway tijdens Halloween, en hebben onze volgers op Social Media laten raden welk product dit zou worden. Jullie reacties gingen van Handeld Systems, U508 tot een (niet bestaande) product reveal van de ANNY 12.. Gelukkig bestaat de ANNY 8 wel, en dit product geven wij dus ook weg tijdens Halloween! Wil jij weten hoe je deze mooie draadloze Speaker kan winnen? Lees dan snel verder of klik hier om je direct aan te melden!

Over de LD Systems ANNY 8

Wij noemen de LD Systems ANNY 8 de nieuwste parel onder de accu speakers. Ze is licht in gewicht, draagbaar, stijlvol en heeft een verbazingwekkende geluidskwaliteit, zeker voor een “kleine” 8-inch speaker- dat merk je absoluut niet. De draagbare speaker is perfect voor moderne muzikanten, organisatoren of echte muziekliefhebbers. De ANNY 8 komt, in tegenstelling tot de ANNY 10, in verschillende kleuren: zwart, wit, grijs en groen! Met een goed geluid en draadloos is ze een goede keuze voor optredens, presentaties en evenementen. De ANNY 8 is makkelijk in gebruik, heeft een eenvoudige interface en een lange batterijduur. Het is de perfecte keuze voor mensen die een klein speakerformaat en goede geluidskwaliteit belangrijk vinden. We zeggen niet voor niks Party ''anny-where'' met de anny 8!

De ANNY 8 speaker wordt in deze blog nog verder besproken en ook wordt ze vergeleken met haar grotere zus; ANNY 10.

Hoe Kan Je Meedoen Met Onze Giveaway?

Om met onze giveaway mee te doen is heel eenvoudig! Je moet aan een aantal stappen voldoen om mee te kunnen doen, en dat is binnen 1 minuutje gedaan:

  • Je gaat naar onze social media kanalen Tiktok of Instagram;
  • Je liket onze Halloween giveaway post;
  • Je deelt de video (Reposten);
  • Je tagt 2 mensen in de comments en laat vooral weten waarom JIJ moet winnen.
  • Je volgt de Social Media pagina’s van Dutch DJ Equipment (maar dat doe je natuurlijk al, toch?);
  • Je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Als je voldoet aan deze eisen, dan maak je kans om een ANNY 8 speaker ter waarde van €550,- te kunnen winnen! 

ANNY 8 LD Systems Bluetooth Speaker. Doe mee aan onze Giveaway en Win deze Speaker Gratis!

 

Komen Er Nog Meer Winacties?

Jazeker, wij proberen elke maand een winactie te houden. Wij streven ernaar om beginnende en professionele DJ's zo makkelijk en goedkoop mogelijk verder op weg te helpen met hun setup, en als wij wat extra gratis kunnen weggeven doen we dat graag. Wij weten als geen ander dat het allesbehalve  goedkoop is om je eigen setup te hebben. Als je een zelfgemaakte DJ booth wilt, een goede geluidsset, trusspalen, lichtshows, en alle toebehoren zoals statieven en kabels, zit je al te denken aan duizenden euro’s. Wij willen dit veranderen door middel van tips, tricks, giveaways en een stukje extra service. Ook geven we DJ lessen en kun je altijd terecht in onze experience store om alle nieuwe DJ gear zelf te kunnen testen- wij helpen je altijd graag! 

En… Er komt misschien sneller dan je denkt nog een giveaway aan, dus houd onze social media goed in de gaten!

Er Is Ook Korting tijdens Halloween!

De killer-deals van Dutch DJ Equipment houden niet op bij de ANNY 8 Giveaway tijdens halloween, want wij hebben nog meer goed nieuws te delen! Er is namelijk de hele week in aanloop naar halloween, dus van 24 oktober tot en met 31 oktober, een mooie korting op veel populaire producten uit ons assortiment. Op alle JBL IRX ONE speakers, JBL EON ONE speakers, LD SYSTEMS DAVE series, DAP NRG series, alle Beamz Accuspots en selectie rookmachines geldt een griezelige 5% a 40% korting!

Scoor jij je voordeel deze Halloween bij Dutch DJ Equipment? 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »