Menu
EUR
DJ Booth kopen? Ontdek de charme van onze eigen exclusieve DJ booths

DJ Booth kopen? Ontdek de charme van onze eigen exclusieve DJ booths

Door: Lars Beerda Reacties: 0

De charme van door onze exclusieve DJ Booths

“Een custom DJ Booths maakt het verschil!”

Bij Dutch DJ Equipment zijn wij trots op onze custom DJ booths die zijn ontworpen om aan de wensen van elke DJ te voldoen. Ze worden namelijk volledig met de hand gemaakt, dus wat jij ook zoekt qua afmetingen, kunnen wij maken voor je. Hieronder lichten we de verschillen tussen onze populairste modellen toe en bespreken we enkele optionele extra's die een DJ booth compleet maken!

Inhoud

DJ Booths Zelfgemaakt, Zelf Maken, Custom of Bouwen - Dutch DJ Equipment

DDEQ TDF Klassieke Ovale DJ Booth

Ovaal staat (bijna) altijd mooi naast een setje serieuze speakers. Deze klassieke ovale DJ booth combineert een klassiek design met alle moderne functies die een moderne DJ nodig heeft. Het ovale ontwerp zorgt voor een strakke, elegante uitstraling en biedt voldoende ruimte voor al je DJ gear, inclusief CDJ-stands en mixers. Ook bieden deze booths voldoende ruimte om bijvoorbeeld de Pioneer RX3 of Denon Prime 4 Plus kwijt te kunnen. Deze LED Booth is stevig gebouwd, makkelijk op te zetten en ideaal voor zowel kleine als grote evenementen. Perfect dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle oplossing voor je DJ-uitrusting.

DDEQ TDF Exclusive DJ Booth Modern

Voor de DJ die van een strak en modern design houdt, is de ‘DDEQ TDF Exclusive DJ Booth Modern' de beste keuze. Deze LED-Booth heeft een lekker minimalistisch ontwerp met strakke lijnen en een professionele uitstraling, iets wat je niet kan bouwen met een doorsnee IKEA DJ Booth, bijvoorbeeld. Het gebruik van handgemaakte materialen van hoge kwaliteit zorgt voor een stabiele bouw. Daarnaast is deze booth voorzien van LED-verlichting om je set extra flair te geven, ontzettend chique dus! Perfect voor de moderne DJ die veel geeft om zijn of haar uitstraling tijdens een live show.

DDEQ TDF Exclusive Curved DJ Booth

Sommige DJ’s houden weer meer van curves, en voor deze individuen is de ‘DDEQ TDF Exclusive Curved DJ Booth' ontworpen. Deze LED DJ Booth wordt gemaakt met een uniek gebogen design dat niet alleen visueel erg aantrekkelijk is, maar ook nog eens functionele voordelen biedt! De gebogen vorm zorgt voor een betere ergonomie en biedt meer comfort tijdens het draaien, erg prettig als je een lange drive-in show doet, bijvoorbeeld. Deze booth is uitgerust met ingebouwde LED-verlichting en biedt voldoende ruimte voor al je DJ-meubels en apparatuur. Je Pioneer Nexus 2000’s kan je hier zeker in kwijt! Dit is de ideale booth voor DJ's die zowel stijl als comfort belangrijk vinden.

DDEQ TDF Trendy Aluminium DJ Booth

Als je op zoek bent naar een trendy en lichte DJ booth, dan is de ‘DDEQ TDF Trendy Aluminium DJ Booth’ wellicht iets voor jou. Deze booth is gemaakt van stevig aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht maar keiharde constructie - deze booth gaat niet snel kapot. Het moderne ontwerp en de ingebouwde LED-verlichting maken deze booth een eyecatcher op evenementen en feesten. Dit model is lekker eenvoudig op te zetten en in te klappen, wat het perfect maakt voor DJ's die veel onderweg zijn.

DDEQ TDF Exclusive Colomn DJ Booth

De ‘DDEQ TDF Exclusive Colomn DJ Booth' is gebouwd met een combinatie van stijl en functionaliteit. Het kolomontwerp biedt een stabiele basis en een indrukwekkende visuele impact, persoonlijk ook mijn favoriet. Deze booth is, zoals de rest, voorzien van LED-verlichting en biedt voldoende ruimte voor je DJ-gear, inclusief CDJ-booth en andere apparatuur zoals BeamZ verlichting, of een setje movingheads. Dit is een hele sterke keuze voor DJ's die een statement willen maken met hun visuals!

Extra's voor bij je DJ Booth!

Naast onze DJ booths bieden we ook diverse extra's aan om je setup compleet te maken! Ontdek hieronder wat je nog kan toevoegen aan je setup.

LED Pillar & LOVE Letters LED verlicht bij Dutch DJ Equipment

DDEQ TDF LED Pilaar

Deze LED pilaren zijn een mooie visuele toevoeging aan elke DJ booth. Deze hoogstandjes zijn voorzien van krachtige LED-lampen die je evenement tot leven brengen met dynamische lichteffecten. Ze zijn makkelijk te koppelen aan jouw zelfgemaakte DJ Booth en voegen een extra dimensie toe aan je performance.

DDEQ LOVE Letters

Onze ‘LOVE Letters' zijn perfect voor bruiloften, feestjes en speciale evenementen waar de liefde bloeit. Deze grote letters zijn voorzien van LED-verlichting en creëren een romantische en feestelijke sfeer. Ze vallen absoluut op! Ook deze verlichting is eenvoudig te verplaatsen en kan worden geïntegreerd met je DJ meubel.

Maatwerk DJ Booth Hoezen

Om je DJ booth en DJ Gear te beschermen en een persoonlijke touch te geven, bieden wij ook maatwerk hoezen aan. Deze hoezen kan je custom laten ontwerpen bij ons om perfect te passen bij je booth of DJ apparatuur en bieden bescherming tegen stof, krassen en andere beschadigingen. Je kan zelfs kiezen uit verschillende kleuren en materialen om je setup een personal touch te geven!

Conclusie

Bij Dutch DJ Equipment begrijpen we dat elke DJ unieke behoeften heeft, en daar doen we ook wat mee. Daarom bieden wij custom DJ booths en extra's aan zoals LED pilaren, LED letters en hoezen die passen bij verschillende stijlen en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp, een moderne uitstraling of extra's zoals LED-pilaren en LOVE letters, wij hebben alles wat een DJ nodig heeft om zelf een DJ booth te maken. Bekijk onze collectie DJ booths en ontdek hoe je de perfecte setup kunt creëren voor jouw volgende evenement.

Eerst liever testen voordat je ze koopt? Neem contact met ons op en vraag of je een van onze custom DJ Booth huren kan, al dan wel in standaard formaat. Dit kan redelijk goedkoop, en geeft je een goed beeld van wat je kan verwachten als je een “make your own DJ Booth” traject gaat starten, of een DJ Booth gaat kopen.

Showroom & Winkel Dutch DJ Equipment. Zelfgemaakte Booths, Custom Booths, DJ Gear & Meer!

Daarnaast staan deze custom booths ook in onze Showroom! Onze winkel staat vol met de nieuwste DJ gear en apparatuur. Wij bieden niet alleen de nieuwste DJ producten, maar ook persoonlijk advies. Onze medewerkers zijn zelf DJ’s en artiesten, en hebben diepgaande kennis van DJ apparatuur en kunnen jou helpen de perfecte setup te vinden. Bovendien hebben wij demonstraties en workshops in onze showroom in Wezep, waar je van onze experts kunt leren, of zelf de apparatuur kunt testen. Kom een keertje langs, en vraag ook meteen om een geluidsdemo!

Wil je graag nog wat kwijt? Laat een reactie of review achter in de comments!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »