Menu
EUR
BeamZ: Een Professionele Lichtshow Op Accu!

BeamZ: Een Professionele Lichtshow Op Accu!

Door: Lars Beerda Reacties: 0

BeamZ: Een professionele lichtshow op accu!

“Een professionele lichtshow op accu? Kàn dat wel?” 

In de evenementenwereld denken wij bij een lichtshow al snel aan ingewikkelde bedrading, vaak zware apparatuur en lang opbouwen. Maar wat als je dezelfde professionele kwaliteit kunt verwachten zonder al dat gedoe? Het kan echt! Maak kennis met de BeamZ accu spots en uplights, de revolutie in draadloze belichting.

Inhoud

  1. Waarom kiezen voor BeamZ accu spots en uplights?
  2. BeamZ BBP94W Accu Uplight
  3. BeamZ WBP612IP Accu Spots
  4. BeamZ BBP90 Accu Uplight
  5. Vergelijking met populaire modellen zonder accu
  6. Accessoires en transport
  7. Conclusie

Waarom kiezen voor BeamZ accu spots en uplights?

BeamZ biedt lightshows die van indrukwekkende kwaliteit zijn, en ontzettend veelzijdig. Maar het beste van alles, ze werken ook volledig op accu! Dit betekent dus nooit meer gedoe met stopcontacten of verlengkabels mee te hoeven sjouwen. Of je nu een DJ bent, een evenementenplanner, of je huisfeest naar een professioneel niveau wilt tillen, BeamZ kan het allemaal!

BeamZ Uplight Dutch DJ Equipment

Wij hebben een aantal BeamZ toppers in ons assortiment uitgelicht vandaag:

 

BeamZ BBP94W Accu Uplight

De BeamZ BBP94W is zonder twijfel een van de populairste modellen in het BeamZ assortiment. Deze uplights zijn voorzien van een krachtige accu die tot zo’n 9 uur lang meegaat. Met RGB en UV LED's kun je een show vol kleuren creëren, zo gek mogelijk! Van rood- en groentinten tot diep ultraviolet, de BBP94W kan het allemaal. Dit maakt deze set perfect voor zowel sfeerverlichting als speciale effecten van hoge kwaliteit tijdens lichtshows.

BeamZ WBP612IP Accu Spots

De WBP612IP is nog een lekkere compacte en draagbare topper. Ondanks het kleine formaat, bieden deze spots een indrukwekkende en professionele lichtoutput, en deze spots hebben een batterijduur tot wel 20 uur lang. De ingebouwde DMX functie zorgt ervoor dat je de lichtshow kunt bedienen zonder gedoe met kabels, ideaal voor evenementen waar flexibiliteit en snelheid erg belangrijk zijn dus.

BeamZ BBP90 Accu Uplight

Voor de professional die op zoek is naar maximale prestaties in lightshows, is de BBP90 absoluut een van de beste keuzes. Deze toppers bieden niet alleen krachtige verlichting, maar ook een langere accuduur, met een batterij van 20 uur. Hierdoor is de BBP90 perfect voor de langere evenementen. De RGB en UV LED's, plus de mogelijkheid tot draadloze DMX maken dit een topkeuze voor professionele lichtshows.

Vergelijking met populaire modellen zonder accu

Hoewel de voordelen van accu verlichting duidelijk zijn, biedt BeamZ ook een indrukwekkend assortiment van bekabelde modellen, zoals de BeamZ Ignite 740 en de BeamZ Panther 80. Deze producten zijn voornamelijk geliefd om hun betrouwbaarheid en kracht, maar vereisen wel een constante stroomvoorziening - al merk je de professionele kwaliteit absoluut! De Ignite 740 is een populaire keuze vanwege zijn veelzijdigheid en krachtige LED BAR, ideaal voor grotere evenementen. De Panther 80 is een krachtige moving head, en biedt dynamische en geavanceerde lichtshows, perfect voor professionele podia.

Accessoires en transport

Het gemak stopt niet bij de verlichting zelf. Al deze verlichting is ontzettend makkelijk te combineren met de BeamZ DMX65W 30 kanaals draadloze DMX controller op accu, voor een lichtshow volledig op accu. Voor de liefhebber kan het ook gemakkelijk gecombineerd worden met een rookmachine, om binnenruimtes op te vullen. Daarnaast biedt BeamZ ook een gemakkelijke oplossing voor transport en opslag! De producten worden geleverd in flightcases of tassen, waardoor de apparatuur lekker makkelijk te vervoeren is. BeamZ Accu is vooral handig voor DJ's en evenementenplanners die vaak onderweg zijn.

Conclusie

BeamZ heeft met hun accu uplights en spots de lat hoger gelegd voor belichting zonder kabels. Of je nou kiest voor de BBP94W, BBP62 of BBP90, je bent met BeamZ absoluut verzekerd van een professionele lichtshow zonder de beperkingen van bedrading en te veel gedoe. Met een combinatie van een draadloze DMX, RGB en UV LED's en lange accuduur, tot wel 20 uur lang, biedt BeamZ een mooie combinatie van flexibiliteit en kracht.

Showroom Dutch DJ Equipment

 

Als verkoper van dit topmerk bieden wij niet alleen de nieuwste producten, maar ook persoonlijk advies. Onze medewerkers zijn zelf DJ’s en artiesten, en hebben diepgaande kennis van DJ apparatuur en kunnen jou helpen de perfecte setup te vinden. Bovendien hebben wij demonstraties en workshops in onze showroom in Wezep, waar je van onze experts kunt leren, of zelf de apparatuur kunt testen.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »