Menu
EUR
Accuspots in de Spotlight: Beamz BBP59 & Beamz BBP48

Accuspots in de Spotlight: Beamz BBP59 & Beamz BBP48

Door: Lars Beerda Reacties: 0

Blog: Accuspots in de Spotlight: Beamz BBP59 & Beamz BBP48 

“Nooit meer knoeien met kabels!” 

Normaliter doen ze het zelf, maar in deze blog richten we de schijnwerpers op de accuspots van Beamz! Vandaag lichten we de BBP59 en BBP48 uplights uit, in alle geuren en kleuren van een kleine review. Deze batterij-pars bestaan voor het verlichten van kleine & middelgrote ruimtes- en gaan lekker lang mee! Laten wij deze twee toppers vandaag eens vergelijken & reviewen.

Inhoud

Algemene kenmerken

De Beamz BBP59 en Beamz BBP48 zijn draadloze LED-uplights die zijn ontworpen om gemakkelijk een professionele lichtshow neer te zetten, zonder kabels. Ze zijn allebei voorzien van IP65-classificatie, wat betekent dat ze tegen stof en water kunnen. Hierdoor kunnen deze spots ook buiten geplaatst worden, ongeacht weersomstandigheden.

Deze accuspots hebben beiden 12W RGBWA-UV LEDs, wat betekent dat er kleuren genoeg in zitten! Dit maakt deze uplights dus lekker ideaal voor het opzetten van kleurrijke shows, of voor wat subtielere verlichting om sfeer te creëren.

BBP59

  • 12W 6-in-1 RGBWA UV LEDs
  • Verwisselbare batterij die tot wel 18 uur meegaat
  • Draadloze DMX ontvanger met EazyLink
  • Beam angle: 28° (perfect voor gerichtere lichtstralen)
  • Gewicht: 3.2 kg

BBP48

  • 12W 6-in-1 RGBWA UV LEDs
  • Verwisselbare batterij die tot 18 uur meegaat
  • Draadloze DMX ontvanger met WDMX protocol
  • Beam angle: 25° (iets meer gericht dan de BBP59)
  • Gewicht: 2.85 kg

Hoewel de batterijduur vergelijkbaar is in beide modellen, zit het verschil in dat de BBP59 een vervangbare batterij heeft, wat handiger kan zijn bij langdurige evenementen waarbij je snel batterijen wilt verwisselen. De BBP48 heeft alleen een vaste ingebouwde batterij, wat betekent dat je een lader nodig hebt, als de accu leeg is.t beide uplights kan draadloze DMX besturing worden gebruikt, maar ze hebben wel verschillende protocollen. De BBP59 maakt gebruik van EazyLink, en de BBP48 werkt met WDMX. EazyLink is makkelijk te koppelen met andere Beamz-producten, terwijl WDMX meer geschikt is voor professionals.

Nog een verschil is dat de BBP48 ook met een mobiele app werkt, waarmee je dus een lichtshow vanaf je smartphone kan bedienen! Dit maakt het beheer van je licht nog makkelijker, vooral als je snel veranderingen wilt doen zonder ingewikkelde DMX hardware.

Positionering

De BBP59 als de BBP48 zijn beiden gebouwd met een inklapbare voet, waardoor je ze ook in hoeken kan plaatsen. Dit geeft je wat meer flexibiliteit in hoe je licht op objecten of muren kunt richten.

Een groot voordeel van deze modellen is het kleine formaat waarin ze komen. Met afmetingen van 131 x 131 x 163 mm (BBP59) en 135 x 135 x 150 mm (BBP48), nemen ze lekker weinig ruimte in beslag en maken ze goed in te zetten in veel verschillende ruimtes. Bovendien wegen ze weinig, wat ze ook mooie opties maakt in de transport en installatie.

Gebruiksvriendelijkheid

De Beamz uplights zijn gemaakt om ze in veel verschillende scenario’s te gebruiken, maar er zijn bepaalde situaties waar ze beter uit de verf komen:

  • BBP59: Door de vervangbare batterij en iets bredere straalhoek is dit model iets meer geschikt voor grotere evenementen. Denk aan wat grootschalige evenementen zoals bruiloften, concerten of wellicht zelfs festivals. De combinatie van draadloze DMX besturing en EazyLink maakt het ook lekker makkelijk om meerdere lampen te syncen met elkaar zonder dat je een uitgebreid netwerk nodig hebt.
  • BBP48: De WDMX en bediening via de mobiele app maken deze uplights meer geschikt voor kleinere tot middelgrote evenementen zoals tuinfeesten, bedrijfsevenementen of gala’s wat meer sfeer kan geven. De ingebouwde batterij zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over batterijen wisselen tijdens je evenement- maar wel zorgen dat hij vol is!

Prijs-kwaliteit verhouding

Beide uplights van Beamz hebben een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding, en zijn ook goed met elkaar te vergelijken in de kwaliteit van het licht. De keuze tussen de BBP59 en BBP48 komt eigenlijk vooral neer op je persoonlijke voorkeur en de eisen van je evenement. De BBP59 biedt je iets meer vrijheid door de vervangbare batterij en bredere straalhoek, maar de BBP48 blinkt uit in gebruiksgemak dankzij de mobiele app en het lichte gewicht.

Conclusie: Welke Beamz Accu Uplight kies jij?

Vandaag stonden de Beamz BBP59 en de Beamz BBP48 onder review. Beamz stond natuurlijk al bekend om de goede prestaties en makkelijke bediening, maar deze modellen komen zonder kabels en met een lange batterijduur! Als je maximale vrijheid wil, is de BBP59 wellicht de betere keuze door de vervangbare batterij. Maar als je de voorkeur geeft aan gebruisgemak dmv een mobiele app, dan is de BBP48 de betere optie.

Beide uplights zijn perfect voor het verlichten van heel veel verschillende evenementen, van bruiloften tot gala’s en zelfs bedrijfsevenementen. Of je voorkeur nu bij de BBP59 of BBP48 ligt, bij Beamz ben je verzekerd van kwalitatief licht, zodat jij altijd in de spotlights staat!

Benieuwd naar deze modellen? Je kan ze bewonderen in onze showroom in Wezep! Kom snel een keer langs, en ontdek alle mogelijkheden die Beamz Uplights, Spots en nog veel meer voor jou kunnen doen!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €250,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »